Οι χθεσινές κινητοποιήσεις των Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο μόνο ελπίδα και προσδοκίες σηματοδοτούν.
Μια γενική κινητοποίηση – κραυγή των εκπαιδευτών – επαγγελματιών απέναντι σε όσους μας θεωρούν “παιδιά ενός κατώτερου θεού” που αν και προσφέρουμε τα πάντα, δεν δικαιούμαστε τίποτα!
Όλοι οι συνάδελφοι οι οποίοι συσπειρώθηκαν και συσπειρώνονται με βάση μια και μόνο ταυτότητα, αυτή του “Εκπαιδευτή Οδήγησης” δείχνουν τον δρόμο, μακριά από τους πολύχρωμους Μαυρογιαλούρους και Σωτήρες!
Ενθουσιασμός, συγκίνηση, συναισθηματική φόρτιση, σιγουριά για τη νίκη. Το ξέσπασμα ενός κλάδου που λοιδορείται συνεχώς, πέρα από συλλογικότητες και συνδικαλιστικά στερεότυπα!
Ένα εντυπωσιακό χρώμα στις κινητοποιήσεις,  έδωσε η μεγαλειώδης συγκέντρωση και αυτοκινητοπορεία των Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής. Την οποία διοργάνωσαν εν μέσω πανδημίας, 4 σωματεία της Αττικής (Δυτική Αθήνα, Νότια Αθήνα, Ανατολική Αττική και Βόρεια Αθήνα)..!
Πάνω από 400 εκπαιδευτές με αντίστοιχα εκπαιδευτικά οχήματα και υποδειγματική διάταξη, ενώθηκαν σε μια κραυγή διεκδίκησης για την αξιοπρέπειά και την επιβίωσή τους..!

Συνεχίζουμε..! 🙂 

 

Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος..! 🙂